Se hvordan vi maler

Se hvordan kunstneren arbejder

Fra fotografi til endelige maleri. Her kan du se den samlede proces hvordan vores kunstnere arbejder, en proces der tager 5 arbejdsdage i det viste eksempel.

Originale fotografi af mor og datter
Originale fotografi af mor og datter

Trin 1. Originale fotografi

Kunstneren begynder altid med et originalt fotografi, her er det vigtigt kvaliteten af billedet er god, så detajler så som ansigtsudtryk mv. kan komme til udtryk

Trin 2. Skitsering af motiv

Kunstneren starter altid maleriet med skitsering af individ, umiddelbart efterfulgt at baggrund. Denne proces er fundamentalt for maleriet endelige udtryk

Baggrund og skitsering af motiv
Første stadie af maleriet - baggrund males og individer skitseres
Maling af krop og grundfarver
Individerne får fylde farver samt mindre detaljer

Trin 3. Maling af grundfarverne

Efteer maleriet er skitseret og baggrund er som kunstneren ønsker, begynder han at fylde farver på individerne. I dette stadie begynder maleriet at tage form, og det er først i det afsluttende stadie at detajlerne bearbejdes.

Trin 4. Detaljering af maleri

I det afsluttende stadie sætter kunstnere prikken over i’et, ved at lave det meste at skyggerne samt detaljer som ansigtsudtryk, hår og så videre.

Kunstner i egen workshop
Her ses maleren i egen workshop
Det færdige maleri, malet efter fotografi
Her ses det færdige maleri

Trin 5. Det færdige resultat

Efter kunstneren har lagt de sidste detaljer i maleriet, er det nu klart til at blive afsendt til kunden. Det viste eksempel med mor og datter, har taget kunstneren samlet set 5 arbejdsdage.