Få din dyrebare
bryllupsdag malet

Få lavet et smukt maleri ud fra dine bryllupsbilleder, håndmalet af en professionel kunstner, som kan gives videre til de næste generationer.

Beregn Pris
Maleri af et par ved et bryllup
Maleri af et par ved deres guldbryllup
Maleri af brud og gom
Et oliemaleri af gom og hans brud

Fremragende

Baseret på 96 anmeldelser

Fremragende

Baseret på 96 anmeldelser

Tilfredshedsgaranti

Vi garanterer din tilfredshed med løftet om det meste af dine penge tilbage, hvis du ikke er fuldt tilfreds inden for 60 dage efter modtagelse af dit maleri.

Læs mere

Alle Malerier Er Malet I Hånden

Alle vores bryllupsmalerier er ægte og malet i hånden, og for at sikre en høj kvalitet, tager det normalt mellem 1 til 2 uger om at male maleriet. Alle malerier er malet af en professionel kunstner med flere års erfaring, hvilket sikrer, at dit maleri kan gives videre til de næste generationer.

Vi kan imødekomme næsten alle ønsker, du måtte have, om det så er at kombinere flere fotografier til et enkelt maleri, eller får lavet en anderledes og unik baggrund, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om dine behov og ønsker.

Beregn Pris
Kunstner arbejder i sin workshop

Et smukt maleri leveret inden deadline

Jeg var på udkig efter at få lavet et maleri jeg kunne give som bryllupsgave til en gammel ven, som jeg bad Bjørn Art om at hjælpe mig med. De gav mig en god service og malede et smukt maleri, som parret blev meget begejstrede for.

Bryllupsmalerier

Leder du efter den perfekte bryllupsgave, eller ønsker du at skabe et varigt minde fra dit eget bryllup? Et bryllupsmaleri er den perfekte mulighed, og vi har stor erfaring med at lave dem.

Bryllupsmalerier malet fra dine fotos

Bryllupsmaleriet bliver malet ud fra dit foto, så send os dit bedste skud, og vi maler et smukt oliemaleri på lærred, som kan gives videre til de næste generationer.

Kvalitet Taget Tid

Et bryllupsmaleri med en høj grad af detaljer, og ikke mindst kvalitet, tager tid. Og jo flere personer og jo større maleri, jo længere tid tager det om at male. Det tager os normalt 1 til 2 uger om at male et maleri.

Sådan Virker Det

Kontakt & få et tilbud

Hele processen starter med at anvende kontaktformen her på siden, og vi kontakter dig på e-mail med et tilbud.

Accepter Tilbud & Betal Depositum

Når du er klar til at acceptere tilbuddet, betales der et depositum på 30%, hvorefter ordren er bekræftet og vi malerarbejdet startes.

Vent på at bryllupsmaleriet færdiggøres

Når bryllupsmaleriet er færdigt, sender vi dig et billede af resultatet til din godkendelse, og det er her, at du har mulighed for at sende os eventuelle rettelser.

Betal restbeløbet

Når du er tilfreds med dit bryllupsmaleri, betales de resterende 70%, og når denne betaling er modtaget, sender vi maleriet direkte hjem til dig.

Jacob & Tanjas første dans

Inden vores kunde stillede det store spørgsmål til sin kæreste, ønskede han at få malet et smukt maleri, som han kunne give sin kommende kone, i gave. Han vidste præcis, hvad han ville have malet, for til hans held havde han fået taget et smukt foto til en fest, hvor han dansede med sin kæreste.

Vi hjalp ham med at få sit ønske opfyldt, og malede ham et smukt maleri i sort og hvid, som han fik givet som gave, til sin kæreste.

Portrætmalerier af kærestepar er en af de mest almindelige typer malerier, som vi laver, og vi sætter altid pris på hver anmodning. Vi elsker at hjælpe disse personer, med at skabe et varigt minde, og vi går meget op i at gøre hvert maleri perfekt.

Beregn Pris
Maleri af et dansende par

Prøv vores prisberegner

Hvordan Virker Det?

Send Foto

Du modtager et personligt tilbud indenfor 24 timer, som du frit kan acceptere eller afvise.

Betal Depositum

Maleriet påbegyndes efter et depositum på 30% er betalt, og tager normalt omkring 3 uger at færdiggøre.

Godkendelse

Maleriet afsendes efter godkendelse og restbeløbet på 70% er betalt.

Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-mail

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.dk 2024. Alle rettigheder forbeholdt.

Skift sprog