Handelsbetingelser

Forretningsinformation

EAN Company ApS
CVR: 36 93 57 07

Vibyvej 49a, st. tv
8230 Åbyhøj
Danmark

Telefon: 0045 36 98 04 04
E-mail:


1. Priser

Alle priser vist inkluderer danske skatter. Alle priser på dette websted er vejledende og ikke endelige, da vi vurderer hver ordre individuelt. Priserne afhænger af størrelsen og kompleksiteten af ​​kunstværket.


2. Betaling

Betaling kan foretages via bankoverførsel eller med kredit- eller betalingskort. Vi accepterer Visa og Mastercard. Alle betalinger opdeles i to (30%/70%), medmindre andet er aftalt mellem kunden og EAN Holding ApS.

En første betaling på 30% skal foretages for at bekræfte ordren, som dækker depositum, mens de resterende 70% skal betales for at dække det resterende beløb, før kunstværket sendes til kunden.


3. Depositum

Som nævnt ovenfor, medmindre andet er aftalt mellem kunden og EAN Company ApS, skal der betales et depositum på 30% for at bekræfte ordren. Først efter at depositummet er betalt, er ordren bekræftet. EAN Holding ApS har ret til at beholde depositummet, uanset om kunden vælger at acceptere det endelige kunstværk eller ej. Depositummet vil under ingen omstændigheder blive refunderet.


4. Restbetaling

Når kunstværket er færdigt, får kunden tilsendt et fotografi af det færdige arbejde. Hvis kunden godkender kunstværket, skal de resterende 70% betales før afsendelse af kunstværket. Hvis kunden af en eller anden grund ikke vælger at betale de resterende 70 %, betragter vi det som en afvisning af kunstværket. I sådanne tilfælde vil kunstværket blive destrueret, og depositummet beholdes af EAN Company ApS.


5. Betal i rater

Vi giver alle vores kunder fleksibiliteten til at betale for deres ordrer i fire rater. Betalingsplanen er som følger:

  • Den første rate på 30% (depositum) skal betales samme dag, som ordren afgives.
  • En anden rate på 30% forfalder cirka 2 uger senere, efter godkendelse af maleriet.
  • En tredje rate på 20% forfalder 2 uger efter den anden betaling.
  • Den sidste afdrag, der dækker de resterende 20%, forfalder 2 uger efter den tredje betaling.

Denne forskudte betalingsmetode giver en bekvem måde at sprede omkostningerne ved dit køb ud over en håndterbar tidsramme.


5. Korrektioner

EAN Holding ApS giver kunden mulighed for at specificere et ubegrænset antal rettelser, rettelser til hvad der kan betragtes som en fejl eller på anden måde ikke repræsenterer det aftalte arbejdsomfang. Eksempler på sådanne rettelser kunne være justering af objekter, såsom øjne og mund, hårfarve osv.

I ethvert tilfælde, hvor kunden ønsker at ændre kunstværket i et sådant omfang, at det er uden for den oprindelige aftale, skal der betales et tillæg. Dette tillæg er altid en individuel sag, og aftales mellem kunden og EAN Company ApS.


6. Levering

Levering er gratis og inkluderet i den angivne pris. Kunstværket sendes uden ramme, rullet op i et paprør. Kunstværket sendes direkte fra kunstneren, normalt med FedEx eller DHL. Leveringstiden er normalt 3 til 10 arbejdsdage. Leveringen inkluderer ikke importafgifter.


7. Garanti

Vi tilbyder garanti i henhold til den danske købelov, som dækker fejl, der var til stede på købstidspunktet.


8. Returneringer

Jf. lov om forbrugeraftaler §18 stk. 2. pkt. 3: levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, er fritaget for returnering.

Vi tilbyder dog alle vores kunder en tilfredshedsgaranti

https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2013/1457


9. Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti gælder for en periode på 60 dage efter levering af dit maleri.

Hvis du inden for denne 60-dages periode opdager, at din tilfredshed ikke er fuldt ud opfyldt, tilbyder vi en forenklet proces for at påberåbe vores tilfredshedsgaranti. Send blot en e-mail til os med dit unikke ordrenummer og en kort forklaring, der skitserer grundene til din utilfredshed.

Når vi modtager din anmodning og efterfølgende returnering af kunstværket, forpligter vi os til at behandle din refusion inden for en periode på tre arbejdsdage.

Bemærk venligst, at tilbagebetalingsbeløbet vil være den samlede pris betalt af dig, minus eventuelle direkte omkostninger, som vi har haft i forbindelse med produktionen af kunstværket, samt eventuelle forsendelsesomkostninger. Vær opmærksom på, at kunderne er ansvarlige for eventuelle omkostninger i forbindelse med at returnere maleriet til os.

Foto til Maleri
Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-mail

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.dk 2024. Alle rettigheder forbeholdt.

Skift sprog