Handelsbetingelser

Handel på bjornart.dk er igennem EAN Gruppen, CVR. 33 33 83 33.

1. Betaling

Betaling foretages ved hjælp af en bankoverførsel.
Ved bestilling hos bjornart.dk betales 30% af maleriets pris som depositum, og resterende 70% ved godkendelse og inden afsendelse af maleriet. Der er ydermere mulighed for at betale det fulde beløb på forhånd.

Forbindelse til bjornart.dk er krypteret ved SSL certificering.

2. Persondata politik

Hos bjornart.dk lagres der cookies i brugerens browser, cookies som enten kan deaktiveres eller slettes efter behov. Dataen anvendes til intern brug, herunder forbedring af brugeroplevelsen.

Personfølsom data så som e-mail, adresse, telefonnummer mv. lagres i database, og videreformidles ikke til andre parter. Alle kunder hos bjornart.dk kan kontakte kundeservice for at slette denne data.

3. Levering

Maleriet leveres i paprør, sendt direkte fra kunstneren. Vi gør opmærksom på at vores kunstnere typisk er lokaliseret i udlandet, hvorfor leveringstiden er op til 10 arbejdsdage. Samlede leveringstid inklusive produktion mv. er op til 4 uger.

4. Reklamationsret

Der ydes reklamationsret efter købelovens paragraffer. Reklamation gør sig gældende ved fejl, som var til stede på købstidspunktet. I og med varene på bjornart.dk produceres særligt til den individuelle kunde, klacificeres ‘købstidspunktet’ som leveringsdagen. Vi gør opmærksom på at bjornart.dk inspicerer ethvert maleri nøje, og sørger for at dokumentere dette i form af fotos. Fotos anvendes udelukket internt til brug ved eventuelle reklamationer.

5. Returret

Jf. lov om forbrugeraftaler §18 stk. 2. pkt. 3 (levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,), ydes der ikke returret. Dog er kunden ikke påkrævet at betale restbeløbet såfremt vedkommende ikke er tilfreds – det betyder kunden kan bakke ud af købet mod at bjornart.dk beholder depositum på 30%.