Tilfredshedsgaranti

Hos Bjørn Art lover vi at gøre vores yderste for at skabe en unik oplevelse og et personligt maleri af højeste kvalitet. Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med dit maleri på nogen måde, tilbyder vi dig en pengene-tilbage-garanti. Vi er så sikre på kvaliteten af vores arbejde og den glæde, det bringer til vores kunder, at vi er forberedt på at sikre din tilfredshed.

Som ejer af Bjørn Art lover jeg dig, at vi vil gøre vores absolut bedste for at skabe et maleri, der overgår dine forventninger. Hvert maleri er et mesterværk, og jeg vil ikke hvile, før du er fuldt tilfreds.

Vores tilfredshedsgaranti er gyldig i 60 dage efter, at du har modtaget dit maleri. Vi mener, at dette giver dig rigelig tid til at overveje maleriet og sikre, at det lever op til dine forventninger.

Skulle du befinde dig i situationen, hvor du ønsker at benytte dig af vores tilfredshedsgaranti, har vi gjort processen så enkel som mulig. Alt hvad du skal gøre er at sende os en e-mail med dit ordrenummer og en kort forklaring på, hvorfor du ikke er tilfreds. Vi vil derefter behandle din anmodning og returnere dine penge inden for 3 arbejdsdage efter, at vi har modtaget maleriet tilbage fra dig. Det beløb, der skal returneres, ekskluderer de direkte omkostninger, vi har haft ved at producere maleriet, samt omkostningerne til forsendelse.

Foto til Maleri
Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-mail

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.dk 2024. Alle rettigheder forbeholdt.

Skift sprog