Sådan Maler Vi

Maleriprocessen

Trin 1: Originale foto

Kunstneren starter altid ud med at studere det originale fotografi, for bedre at forstå og få en idé om, hvordan det skal males.

Trin 2: Skitsering af motiv

Det næste trin er skitsering af maleriets komposition, hvilket inkluderer de primære elementer såsom personer eller kæledyr.

Trin 3: Baggrunden males

Det følgende trin handler om at male baggrunden. Medmindre du har et specielt ønske om baggrunden, såsom farver, overlader vi det til kunstnerens kunstneriske retning.

Trin 4: De primære farver males

Efter baggrunden er malet, fokuserer kunstneren på at male de primære farver som f.eks. personernes tøj eller kæledyrenes pels.

Trin 5: Detaljering

Det afsluttende trin handler om detaljering, som inkluderer ansigtstræk. Dette er det mest komplicerede trin, da ansigtet typisk er det som skiller sig ud fra et maleri, og giver maleriet sin karakter.

Trin 6: Rettelser

Når maleriet er færdigt, sendes et foto af resultatet til kunden, og hvis det ønskes, kan der foretages et par rettelser.

Trin 7: Tørring

Det sidste trin inden forsendelse er tørring. Malingen skal tørre, før maleriet kan sendes. Dette varierer afhængigt af den anvendte maling, samt størrelsen af kunstværket.

Hele processen fra start til slut tager normalt mellem 1 til 2 uger. Større og mere komplekse malerier tager naturligvis længere tid.

Foto til Maleri
Portrætmalerier
Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-mail

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.dk 2024. Alle rettigheder forbeholdt.

Skift sprog

Din indkøbskurv er tom