Foto til maleri

Fra foto til maleri
Ægte malerier på bestilling

FÅ TILBUD PRISER

Smukke og ægte håndmalede oliemalerier malet fra dine fotografier

Håndmalede

Fra dit fotografi

Gratis fragt

30% depositum

Sådan bestiller du

1. Indsend billede

2. Modtag uforpligtende tilbud

3. Accepter eller afvis tilbud

Få tilbud på maleri fra foto

Kontakt os her og få et personligt tilbud på et maleri i løbet af 24 timer.

1. Personlig information
2. Detaljer om maleriet

Ægte personlige malerier malet efter fotos

Maleri efter polaroid Maleri efter foto mor og søn Oliemaleri af mor og søn Maleri efter foto af kærestepar Ældre foto malet som maleri Maleri af far og datter

Er du på udkig efter et ægte maleri, malet præcis efter dine personlige fotografier? Så er du kommet til rette sted.

Hos Bjørn Art specialiserer vi os i at bringe dine fotos til livs på lærredet. Vi maler ægte oliemalerier ud fra fotografier – kontakt os i dag og få et forpligtigende tilbud.

For neden kan du læse mere om vores ydelser, priser og se et udpluk af vores tidligere malerier.

Scroll ned for at se yderligere information og eksempler på malerier

Vejledende priser

Priserne er vejledende - du vil modtage en endelig pris baseret på motivet.

StørrelsePris
20 x 30 cm (maks 1 per.)1480,-
30 x 40 cm1880,-
35 x 45 cm2280,-
40 x 50 cm2980,-
45 x 60 cm3480,-
50 x 70 cm3880,-
60 x 80 cm4980,-
80 x 100 cm7980,-
StørreKontakt

Drømmer du også om et personligt maleri?

Et håndmalet maleri malet efter fotos er en yderst personlig og unik gave, perfekt til sig selv, eller en man holder af. Et maleri er et kunstværk perfekt til dagligstuen, et kunstværk der kan gives videre til de næste generationer, og en respektfuld måde at ære de nære.

Hos Bjørn Art specialiserer vi os i at gøre drømmen til virkelighed, vi specialiserer os i at male ægte håndmalede oliemalerier, malet præcis efter dine egne fotos. Vi forstår hvor følsomt det kan være være at få malet et maleri, og vi bestræber os på at producere maleriet efter dine ønsker. Uanset anledning og motiv, så kan vi male det. Vi har blandt andet erfaring med følgende motiver:

– Potrætmalerier
– Bryllupsmalerier
– Kæledyrsmalerier
– Familiemalerier
– Naturlandskaber
– Og mange flere…

Bestilles der et maleri hos Bjørn Art, så betales der kun 30% af værkets pris i depositum, og de resterende 70% efter maleriet er færdig og godkendt. Vi afsender maleriet efter det fulde beløb er indbetalt.

Har du spørgsmål? Kontakt os på kunderservice@bjornart.dk.

Generel information om malerier malet efter fotos

Gratis levering
– Produktionstid op til 4 uger (ægte malerier tager tid)
– Maleriet er selvfølgelig ægte, og males efter dit foto
– Foto uploades direkte i kontaktformen, eller sendes direkte på e-mail
– Maleriet males på lærred med oliemaling (med mindre andet er aftalt)
– Størrelse fra 20 x 30 cm til 80 x 100 cm
– Der kan males i farver eller sort hvid (afhængig af billedet)
– Priser starter fra 1.480 kr.
– Der betales 30% i depositum
– Restbeløb svarende til 70% betales før afsendelse af maleriet
– Alle malerier er signeret af kunstner

Vi er specialister i malerier efter billeder og fotos

Hos Bjørn Art specialiserer vi os i at male ægte oliemalerier ud fra dine personlige fotos og billeder, om det så er fysisk eller digitalt, så kan vi male det. Vi har erfaring med de fleste motiver, men de mest populære motiver er blandt andet portrætmalerier, dyr og bryllupper.

Malerier til overkommelige priser
Prisen på et maleri starter fra blot 1.480 kr. Hvor der først betales et depositum svarende til 30%, og restbeløbet svarende til 70% betales forinden afsendelse af maleriet.

Priseksempel for maleri 30 x 40cm
Pris: 1.880 kr.
Første betaling (Depositum 30%): 554 kr.
Anden betaling (Restbeløb 70%): 1.326 kr.
Total: 1.880 kr.

Ægte malerier tager tid
Vi annoncerer med en leveringstid på op til 4 uger, men under normale omstændigheder leveres maleriet hurtigere. Leveringstidstiden inkluderer alt fra bestilling, producering af maleriet til selve leveringen til din adresse. Grunden til leveringen tager op til 4 uger er, at maleriet er håndmalet, og det tager tid. Ydermere males maleriet af kunstnere i udlandet, og det tager derfor lidt længere tid om leveringen.

Mor,f.1852 med datter,f 1886
Portraits til bægge køn i alle aldre. Dette eksempel: 50 års jubileum

Er det ægte malerier?

Ja! Når du søger efter foto til maleri på eksempelvis Google, finder du mange resultater som tilbyder lignende services som vores. Mange af disse services er ikke ægte malerier, hvor de i stedet manipulerer dit billede til at ligne et maleri. Men vi kan forsikre dig om at vores malerier er ægte og malet ud fra dine fotos, et faktum som du ikke betvivler når først du ser maleriet.

Vores håndmalede malerier er malet af professionelle kunstnere, kunstnere som typisk er lokaliseret i udlandet. Vi har et netværk af dygtige malere som vi har håndplukket, og det er kun de absolut bedste til prisen, som kommer igennem nåleøjet. At vores netværk af kunstnere er lokaliseret i udlandet, har en afgørende betydning for at vi kan tilbyde dig et håndmalet maleri til så lav en pris. Det opfatter vi som en stor fordel for kunden.

Hvad kan males efter foto?

Når vi maler efter foto er der ingen begrænsning for hvad som kan males, det er derfor helt op til dig selv, hvad du ønsker at få malet. Populære valg er portrætter, bryllupper, babyer, kæledyr og meget mere.

Har du ikke et digitalt foto?
Vi anbefaler at uploade et foto digitalt i bestillings forløbet, men skulle du alligevel ikke ligge inde med en digital udgave, har du mulighed for at sende det direkte ind til os. Du bør være opmærksom på længere leveringstid afhængig af hvornår vi modtager det fysiske fotografi fra dig.

Levering – hvornår modtager jeg mit maleri?

Da vores malerier er håndmalet er leveringstiden op til 4 uger. Ydermere tager håndværk lang tid, hvor malerierne produceres nøjes efter dine fotos. Vi anbefaler derfor at bestille i rigtig god tid, hvis maleriet er en gave.

Sådan males dit personlige maleri

Efter vi har modtaget din bestilling, sender vi din ordre videre til en af vores tilknyttede kunstnere, som umiddelbart inden for et par dage går i gang med arbejdet. De starter altid ud med at tegne omridset af billedet på et blankt lærred, som de efterfølgende maler ud fra. Selve maleriet tager typisk en uges tid for en rutineret kunstner om at male, hvor vedkommende sender et billede af det færdige resultat til os. Efter maleriet er kommet igennem vores kvalitetskontrol, sender vi det direkte hjem til dig. Hele processen tager op til 4 uger.

Indramning

Alle vores malerier sendes uden ramme, sikkert sammenrullet i et paprør. Hvis du ønsker at få leveret maleriet med ramme, så kan vi lave et forpligtigende tilbud. Alternativt anbefaler vi at få maleriet indrammet hos din lokale indrammer.

Maleri af brudepar

Modtag et tilbud

Anvend kontaktformularen for neden, og vi vender tilbage i løbet af 24 timer med et tilbud. (Du kan også kontakte os direkte på følgende e-mail: kundeservice@bjornart.dk)

1. Personlig information
2. Detaljer om maleriet