Videoen indlæses.. Vent venligst et øjeblik

4.8/5.0
Baseret på 96 anmeldelser

Foto til maleri - Få lavet dit foto til et håndmalet maleri

Overrask din kære på deres særlige dag med et håndmalet maleri fra dine personlige fotografier.

Beregn Pris
Vi har netop åbnet vores kalender igen
Tilfredshedsgaranti

Fremragende

Baseret på 96 anmeldelser

Fremragende

Baseret på 96 anmeldelser

Maleri Fra Foto
Af Dem Du Elsker

Foto til Maleri
Foto til Maleri
Foto til Maleri
Foto til Maleri

Tilfredshedsgaranti

Vi garanterer din tilfredshed med løftet om det meste af dine penge tilbage, hvis du ikke er fuldt tilfreds inden for 60 dage efter modtagelse af dit maleri.

Læs mere

Malet med opmærksomhed på hver eneste detalje

At male et fantastisk kunstværk er en kompleks proces, der involverer flere trin, og det tager en kunstner års træning at udvikle de nødvendige færdigheder

Originalt billede

Brugerdefineret hundemaleri Trin 1

Skitse & Omrids

Tilpasset hundemaleri trin 2

Grundfarver

Tilpasset hundemaleri trin 3

Detaljer

Tilpasset hundemaleri trin 4

Højdepunkter & Endelige Resultat

Brugerdefineret hundemaleri trin 5

Personlige & Håndmalede Malerier

Alle vores malerier er malet ud fra dine personlige fotos, og tilpasse ud fra dine ønsker. Vi kan male næsten alt, så kontakt os i dag, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvert maleri er malet med oliemaling af høj kvalitet på lærred, og vi bestræber os på at gøre hvert enkelt maleri til et varigt minde, der kan gives videre til de næste generationer.

Beregn Pris
Kunstneren i sit galleri

Et smukt maleri af min far

Bjørn Art hjalp mig med at male et smukt maleri af min far ud fra det sidste billede, som jeg nåede at tage af ham. Den service, jeg modtog, var fantastisk, og han var meget hjælpsom med alle de spørgsmål, jeg havde på tidspunktet.

Drømmer du også om at få malet dine fotos til et maleri?

Få dine fotografier malet af en professionel kunstner, med en høj detaljegrad og fokus på kvalitet. Alle vores oliemalerier er malet på lærred med oliemaling af høj kvalitet, og holder til de næste generationer.

Kvalitet Taget Tid

At lave malerier fra fotos med en høj detaljegrad og ikke mindst kvalitet, tager tid. Hele processen fra første kontakt til levering tager normalt op til 3 uger. Tiden til færdiggørelse afhænger også af maleriet: større og mere komplekse malerier tager naturligvis længere tid om at male.

Oplysninger

 • Levering af gratis
 • Produktion og levering op til 3 uger
 • Alle malerier er ægte og håndmalet
 • Vi maler på baggrund af dine fotos
 • Fotos er uploadet igennem formen på denne side
 • Alle malerier er malet med oliemaling på canvas
 • Størrelse starter fra 20x30cm og op
 • For at bekræfte en ordre betales der et depositum på 30%
 • Restbeløbet på 70% betales når maleriet er færdigt inden levering
 • Alle malerier er signeret af kunstneren
 • Maleriet sendes oprullet i et rør direkte hjem til dig
 • Vi tilbyder ikke indramning
Online korrektur
Malet i hånden
Gratis fragt
Fra dine fotos

Få Dine Bedste Minder Foreviget

Kvalitet tager tid, og det gælder især for malerier. Processen starter med en dialog for at identificere dine behov og krav, inden vi giver dig et tilbud. Herefter, når et depositum på 30% er betalt, starter malerprocessen, som normalt tager omkring en uge.

Når maleriet er godkendt, betales de resterende 70%, hvorefter maleriet afsendes.

Den samlede behandlingstid fra start til slut tager normalt mellem 3 til 4 uger.

Beregn Pris
Four paintings

Prøv vores prisberegner

Vibeke & Charlie

For en kunde vi hjalp for noget tid tilbage, ville hun have lavet et maleri af sin datter Vibeke, som der på et foto hun havde, krammer sin hest Charlie. Selve billedet var ret godt, med en fantastisk komposition og levende farver. Maleriet blev usædvanligt flot, og kunden var blev mere end tilfreds.

Dette er et godt eksempel på, hvordan et fantastisk foto kan blive malet til et smukt maleri, og af samme årsag, spørger vi ofte vores kunder om flere billeder, så vi kan hjælpe med at vælge, hvilket billede der passer bedst til et maleri. Vi lavet kun malerier, hvor vi mener resultatet kan blive fantastisk. Dette er en dialog vi tager men hver kunde, før maleriet påbegyndes.

Beregn Pris
Maleri af en pige og hendes hest

Få Lavet Et Maleri
Af Dem Du Elsker

Eftersom portrætter er den mest populære type af maleri, har vi efterhånden opbygget en stor erfaring med at udføre dem. Vær sikker på, at vi går langt for at male et portræt, der ikke kun lever op til dine forventninger, men overgår dem.

Maleri af en pige og hendes hest
Portræt af en hund
Maleri af et par
Potrætmaleri af en mand

Hvordan Virker Det?

Send Foto

Du modtager et personligt tilbud indenfor 24 timer, som du frit kan acceptere eller afvise.

Betal Depositum

Maleriet påbegyndes efter et depositum på 30% er betalt, og tager normalt omkring 3 uger at færdiggøre.

Godkendelse

Maleriet afsendes efter godkendelse og restbeløbet på 70% er betalt.

Vi Hjælper Med Specielle Anmodninger

Vi kan male stort set hvad som helst, det er helt op dig, så længe du har fotoet. De mest populære valg er portrætter, kæledyr, bryllupper og børn.

Selvom vi kan male næsten alt, giver vi dig vores bedste anbefalinger, baseret på de billeder, du præsenterer os. Og husk venligst, at billederne helst skal være i en høj opløsning, for at vi kan fange detaljerne på den bedst mulige måde.

Beregn Pris
Billede af forskellige malerier

Vi Maler De Sødeste Kæledyr

Vi er ikke sky for at male de sødeste kæledyr, og vores kunder elsker resultaterne. De mest populære er hunde og katte, så hvis du har et billede af dit kæledyr, så hjælper vi dig med at lave vi et smukt maleri ud fra det.

Maleri af en hund
Maleri af en hund
Billede af en kvinde og hendes hund
Portræt af en kat

Ofte Spurgte Spørgsmål


Hvornår får jeg mig maleri?

Da malerierne er malet i hånden, tager det et par uger at lave dem. Oven i dette tager forsendelsen et stykke tid. Så alt i alt skal du forvente 2 til 3 uger i samlede produktions- og leveringstid.


Hvordan bliver maleriet malet?

Kunstneren starter altid med at tegne konturen med en blyant, som bliver grundlaget for maleriet. Når kunstneren er tilfreds med kontureringen, begynder han selve maleriet.

Kunstneren starter typisk med at male baggrunden, inden han fortsætter med kroppen og til sidst ansigtet. Ansigtet er den del af maleriet, der tager længst tid om at male, for at sikre en høj kvalitet og en genkendelig person.

Malerierne er malet med oliemaleri på lærred, typisk i farver. Det er selvfølgelig medmindre vi aftaler noget andet, for det er ikke ualmindeligt, at vi får forespørgsler om at male i sort og hvid.


Hvem maler maleriet?

Vi bruger forskellige kunstnere rundt om i verden, hver med deres egne færdigheder og specialiteter. Vi bruger kun kunstnere, som vi føler os trygge ved, og som kan levere et maleri af høj kvalitet til tiden. Kunstnerne signerer hvert maleri med hans eller hendes initialer.


Kan jeg få indrammet maleriet?

Vi tilbyder ikke indramningstjenester, men vi kan sætte dig i kontakt med et galleri, vi normalt anbefaler til vores kunder.


Hvad koster et maleri?

Prisen for et maleri afhænger af to primære faktorer: detaljer og størrelse. Jo større maleriet er, jo længere tid tager det for en kunstner at male det, hvilket påvirker prisen. Det samme gælder for detaljer. Tag for eksempel et maleri i størrelsen 30x40 cm. Vores faste pris (pr. maj 2022) er 1.880,00 kr., som inkluderer to personer. Hvis vi skulle male fire personer i stedet for de to, ville prisen stige, da det ville tage kunstneren næsten dobbelt så lang tid, om at male maleriet.


Hvorfor skal jeg betale et depositum?

Et depositum af 30% skal betales for at dække de direkte omkostninger ved at lave maleriet, som f.eks. malingen og lærredet.


Kan der kombineres to eller flere fotos til ét maleri?

Ja, det muligt, og det noget vi meget ofte hjælper vores kunder med.


Kan I male i sort og hvid?

Ja det gør vi, vi maler både i sort og hvis samt i farver.


Hvis du vil omdanne et foto til et maleri, er du kommet til det rigtige sted. Vi har års erfaring og en succesfuld historie med glade kunder. Vi er sikre på, at vi kan skabe et smukt maleri fra dit foto.

Bjørn Art

EAN Company ApS
CVR: 36935707

E-mail

support [a] bjornart.dk

Payment Methods

© bjornart.dk 2024. Alle rettigheder forbeholdt.

Skift sprog