Tegninger på bestilling

Tegninger på bestilling

Tegnet efter fotos

Er du på udkig efter et ægte kunstværk, en tegning tegnet præcis efter dine fotos, så er du kommet til rette sted. Vi tilbyder personlige tegninger tegnet med kulstof, som er lidt anderledes end traditionelle blyanter, hvilket giver en større dybde og konstrast i værket. Alle tegninger tegnes i sort / hvid.

Få tilbud på en tegning

Kontakt os her og få et personligt tilbud løbet af 24 timer.

1. Personlig information
2. Detaljer om tegningen

Sådan bestiller du en tegning

Processen er ganske enkel. Vi starter altid ud med et fotografi som du ønsker at få tegnet, og med udgangspunkt i billedet sender vi dig et tilbud. Fotografiet behøver ikke være samlet, det vil sige vi kan godt tegne en tegning ud fra flere forskellige billeder – det kan være du har enkelte skolefotografier af børnene, som du ønsker at kombinere til et samlet værk. Det kan vi hjælpe med.

Tegninger tegnes med kulstof, det vil sige de tegnes i sort/hvid – her på siden kan du se eksempler af kulstof tegninger vi tidligere har tegnet. Vi kan tegne alt fra personer, dyr, natur og arkitektur – det er kun fantasien der sætter grænser. Du er mere end velkommen til at kontakte os, så tager vi en dialog om dine ønsker og behov.

Kontakt os ved hjælp nedenstående kontaktformular

Scroll længere ned for at se flere eksempler på tegninger

Tegninger på bestilling i sort hvid

Priser for tegninger

Prisen for en tegning afhænger af størrelsen samt hvor mange personer eller individer der er på motivet – alle vores priser inkluderer altid to individer, så hvis du f.eks. skal have malet 4 personer, så skal der medregnes lidt ekstra i prisen for de to ekstra personer.  Prisen starter fra 1.399 kr. For størrelsen 19 x 38 cm, og op til 4.799 kr. Det er også muligt at forespørger andre størrelser.

Vejledende priser for tegninger

Priserne er vejlende for tegninger - du vil modtage en endelig pris baseret på motivet.

StørrelsePris
19 x 28 cm1399 ,-
28 x 38 cm1999 ,-
38 x 56 cm2999 ,-
56 x 76 cm4799 ,-

Hvor lang tid tager det om at tegne

Tiden det tager for kunstner at tegne afhænger i høj grad af hvor stor en tegning der ønskes, men normalt tager det op til 4 arbejdsdage til det færdige resultat er færdigt. I det skal der medregnes tiden før og efter tegningen er færdig, så hele processen fra du kontakter os til du har tegningen i hænde, kan godt tage op til 3 uger.

Bestillings-processen med tegninger

Bestillings-processen når du bestiller en tegning er forholdsvis simpel, men som nævnt i forrige tekst, kan det tage op til 3 uger. Processen starter altid med en dialog, enten skriftligt eller telefonisk, om dine behov og ønsker. Når vi ved præcis hvad du ønsker, og hvor stor tegningen skal være, så udformer vi et tilbud præcis til dig (se vore vejledende priser her). Såfremt du ønsker at bekræfte bestillingen, så overføres et depositum tilsvarende 30% til vores bankkonto, og først da er bestillingen bekræftet. I det bestillingen er bekræftet, så igangsættes tegningen så snart kunstneren er ledig, hvilket som oftest er efter et par hverdage, afhængig af hvor travlt han er optaget. Når maleriet er færdigt, så sende vi et billede af det færdige resultat, og restbetalingen på 70% overføres umiddelbart inden tegningen sendes. Så snart restbetalingen er bekræftet, så afsendes maleriet direkte fra kunstneren og hjem til dig, eller den adresse der nu en gang er aftalt.

Tidligere værker

Maleri af grædende pige i sort og hvid
Maleri af løve i sort og hvid